HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Erkend paragnosten

Erkend paragnosten


MediumVisie helpt je verder

Wil je graag in contact komen met erkend paragnosten? Bij MediumVisie kun je terecht met vragen over de toekomst, inzicht vergaren in jouw relatie, of om simpelweg jouw vraag te kunnen stellen in een gesprek. Onze erkende paragnosten willen jou graag helpen om tot antwoorden en inzichten te komen.

Wat doet een erkende paragnost?

Paranormaal

Een medium paragnost is iemand die middels paranormale gaven dingen kan waarnemen die veel andere mensen niet kunnen waarnemen. Dit betekent dat één of meer van de gevoelens of sensaties waarmee je wordt geboren een hogere helderheid heeft.

De waarnemingen die een paragnost of medium kan doen kunnen zowel in het verleden, het heden of de toekomst zijn. Een goede medium paragnost zal je dan ook helder antwoord geven.

Wij helpen jou!

Een erkende paragnost kan zijn of haar gaven gebruiken om jou te helpen antwoorden en inzichten te vergaren in jouw verleden, heden, relatie, werk of problemen. Onze erkend paragnosten kunnen op diverse manieren hulp bieden. Ze kunnen online foto lezen, Tarot kaarten of Lenormand kaarten lezen, maar je kunt er ook mee bellen, chatten of e-mailen.

Hoe kom ik in contact met erkende paragnosten?

Je kunt via onze website eenvoudig in gesprek komen met een erkende paragnost, een medium of een coach, verspreid over heel Nederland. Zij helpen jou met liefde!

Bel ons!

Heb je een vraag op het gebied van Reiki, healing of chakra? Wacht niet langer en bel ons! Bel je zonder account? Dan kost een belletje in Nederland 1,00 p/min. en in België 1,50 p/min. Op onze website kun je gemakkelijk vinden wie er beschikbaar is.

Iemand niet beschikbaar in gesprek? Kies dan voor een ander heldervoelend of helderziend persoon. Ook is het mogelijk om iemand te bellen die tarot kaarten leest.

Direct antwoord

Wanneer je belt, krijg je direct antwoord op jouw vraag. Dat is natuurlijk erg fijn als je ergens mee zit en zo snel mogelijk helder antwoord wil middels een gesprek. Er is altijd iemand beschikbaar, dus bel gerust!

Of toch liever chatten?

Het kan zijn dat je bellen met een van de erkende paragnosten misschien net wat te persoonlijk vindt. Dan is chatten misschien iets voor jou! Je kan chatten zo anoniem maken als je zelf wil, dus wellicht vind je dat fijner. Er is op elk moment van de dag een ervaren iemand beschikbaar.

Altijd online

Je kunt chatten met paragnosten en mediums via telefoon, tablet of laptop. Op elk moment kun je zien wie er beschikbaar is waarmee je kan chatten.

De chat wordt dan direct gestart, dus je ontvangt meteen antwoorden op vragen die je stelt.

Foto's delen

Tijdens het chatten kun je foto's delen, zodat een van onze ervaren erkende paragnosten en mediums deze kan bekijken. Je kunt dan in de chat toestemming vragen aan onze consulent om de foto's te delen. Nadat het gesprek is beëindigd, kun je de chat altijd teruglezen of verwijderen als je dat prettig vindt.

E-mailen

Ten slotte kun je via e-mail in gesprek raken met een van onze erkend paragnosten. E-mailen is ideaal doordat je de mails kan openen en lezen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast krijg je binnen 24 uur antwoord op jouw vragen. Via e-mail kun je ook Tarot of Lenormand kaarten laten lezen.

Verschil medium paragnost

De termen paragnost en medium worden nogal eens door elkaar gebruikt. Echter zit er een verschil tussen de begrippen. Het begrip paragnost is erg breed. Alle mensen met paranormale gaven kunnen zich een paragnost noemen. Maar natuurlijk niet zomaar erkende paragnosten.

Paranormale gaven

Er zijn verschillende paranormale gaven. Zo heb je heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend en helderruikend. Bij MediumVisie zijn diverse erkende paragnosten aangesloten die over één of meer van deze gaven beschikken.

Paragnost heldervoelend

Mensen die heldervoelend zijn, kunnen paranormale energie voelen. Alle personen die heldervoelend zijn kunnen de energie en emoties van mensen, dieren en/of een omgeving voelen. De paragnost maakt dan een verbinding met de aura van de persoon, het dier of de omgeving. Deze persoon voelt zich bijvoorbeeld niet prettig wanneer hij of zij een huis binnenloopt.

Helderziend

Een helderziende paragnost kan op paranormale wijze beelden zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of in een andere tijd voordoen. Een helderziende kan gevoelens, gedachten, herinneringen of visualisaties van een persoon/een groep personen opvangen en helder antwoord geven.

Licht en visoenen

Helderzienden zien een vorm van licht die zich niet in ons normale kleurenspectrum bevindt. Ook kunnen helderzienden visoenen krijgen, waarbij ze waarnemingen in de vorm van beelden krijgen. Via deze manieren kunnen helderzienden de toekomst of het verleden zien en inzicht creëren.

Vormen van helderziendheid

Er zijn vier vormen van helderziendheid. Helderzienden kunnen de toekomst zien, visoenen bij bepaalde dingen zien, geesten, engelen of andere bovennatuurlijke wezens zien of aura's lezen.

Helderwetend

Iemand die helderwetend is heeft een zeer hoog ontwikkelde intuïtie. Deze personen weten dat iets zo is, ook al is daar geen bewijs voor. Iemand die helderwetend is, kan worden ingezet bij hulpverlening, het loslaten van energieblokkades of het bieden van levens- of gezondheidsadvies.

Medium

Communiceren met overledenen

Een medium heeft naast paranormale gaven waar een paragnost over beschikt ook nog de gave om contact te leggen met overledenen, engelen, demonen en soms dieren. Mediums staan in principe dus in contact met twee werelden, namelijk de wereld van de levenden en de wereld van de overledenen.

Contact leggen

Mediums en erkende paragnosten kunnen op verschillende manieren contact leggen met deze werelden. Dit gebeurt meestal op een artistieke manier, zoals tekenen, schilderen, door middel van muziek of door in een trance te raken middels meditatie. Daarnaast kan een medium ook boodschappen ontvangen wanneer hij of zij bij bewustzijn is.

Reading

Een medium of een goede paragnost hoeft niet per se in trance te zijn om boodschappen door te krijgen van andere wezens. Het is voor een medium dus niet vereist om zichzelf in trance te kunnen brengen. Een medium ontvangt boodschappen tijdens een zogenaamde reading. Dit kunnen geesten zijn, maar ook elementen of de mensen zelf.

Op zoek naar een medium?

Er bestaan geen richtlijnen over wat een goed medium of goede paragnost is. Op onze website kun je de mediums vinden die bij ons zijn aangesloten. Het is vooral belangrijk dat je een medium kiest waar jij een prettig gevoel bij krijgt.

Oppervlakkige eigenschappen

Een medium of een goede paragnost kan vooral met het basalere karakter van overledenen communiceren. Dit houdt in dat de medium alleen informatie binnenkrijgt over de oppervlakkige en vaak slechtere eigenschappen van een dierbare. Neem vooral een kijk op onze website om te kijken welke medium, paragnost of coach er het best bij je past.

Interesse?

Ben je op zoek naar een erkende paragnost in Nederland die jou kan informeren of adviseren over jouw werk, in de liefde, over de toekomst, healing of andere zaken? Wij helpen jou verder! Bel ons voor 1,00 p/min. of neem een kijkje op onze website!  
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten