HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Paragnost online

 

Paragnost online boeken


Helderziend of paragnost?

Helderziendheid verwijst naar het vermogen dat iemand bezit om op buitenzintuiglijke wijze beelden te zien van gebeurtenissen die zich op een andere plaats of een ander tijdstip, bijvoorbeeld in de toekomst, voordoen. Iemand die beweert helderziend te zijn, wordt een helderziende of paragnost genoemd. Een heldervoelend helderwetend paragnost kan op een andere manier dan via zintuiglijk waarnemen iets over voor hem onbekende situaties of mensen te weten komen.

Paragnost

De term paragnost is echter een overkoepelende term voor meerdere 'heldere' zaken dan enkel helderziendheid. Bij een helderziende gaat het om het kunnen zien van gebeurtenissen die zich op en andere plaats of in een andere tijd afspelen, om bijvoorbeeld de toekomst voorspellen. Bij een paragnost hoeft het niet direct te gaan om het zien van bepaalde beelden. Een paragnost kan bijvoorbeeld heldervoelend helderwetend of helderziend heldervoelend zijn.

Naast zien kan een paragnost heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend of bijvoorbeeld helderproevend zijn. Alle paragnosten online kunnen gedachten, gevoelens, herinneringen of visualisaties van een persoon of een groep personen opvangen.

Verschil met een medium

Soms denken mensen dat een paragnost hetzelfde is als een medium. Hier zit echter verschil in. Een paragnost is een brede term die wordt gebruikt voor mensen die helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend zijn, of een combinatie hiervan. Veel voorkomende combinaties zijn bijvoorbeeld heldervoelend helderwetend en helderziend heldervoelend. Een medium beschikt ook over alle kenmerken, maar de medium kan daarnaast ook nog contact maken met overledenen.

Trance medium

Een medium is iemand met een gave om te communiceren met de geesten van overledenen, engelen, demonen of andere entiteiten. Een categorie die onder medium valt is een trance medium. Een trance medium is een persoon die zichzelf in een trance kan brengen waarbij de geesten van overledenen boodschappen zouden kunnen doorgeven. Dit gebeurt via het lichaam van de trance medium, een erg bijzondere ervaring.

De betekenis van de term medium gaat dus niet over één soort medium. Een helderziende kan zichzelf een medium noemen, maar ook een paragnost. Er komen ook combinaties voor als paranormaal medium of helderziend medium.

Een paragnost online boeken

Als je een paragnost wil boeken, kan het soms best confronterend zijn om je persoonlijke verhalen te vertellen aan de paragnost. Wist je dat je ook een paragnost online kunt boeken? Je kunt dan bellen, chatten of e-mailen met een paragnost die jou vervolgens een luisterend oor biedt. Onze consulenten hebben vele jaren ervaring, waardoor ze alle vragen die jij mogelijk hebt kunnen beantwoorden.

Onze consulenten hebben, net als een gewone paragnost, vele jaren ervaring. Wanneer je met een paragnost kunt bellen over bijvoorbeeld je relatie, kun je je misschien net wat meer op je gemak voelen omdat het net iets onpersoonlijker is. Hierdoor durf je misschien sneller over je ervaringen te vertellen, waarmee de online paragnost jou vervolgens kan helpen.

Onze paragnosten online

Heb je een vraag over het verleden, het heden of de toekomst die je aan een paragnost online wil stellen? Onze werknemers helpen jou om tot de antwoorden te komen! Op onze websites kun je terecht voor een paragnost, maar ook voor een medium. Elk van onze online paragnosten heeft zijn of haar eigen gaven die zij maar al te graag inzetten om jou te kunnen helpen.

Diverse gaven

Er zijn veel verschillende soorten paragnosten online met elk hun eigen gaven. Welke paragnost het beste bij jou past hangt af van waar je precies naar op zoek bent. Wil je graag informatie over de relatie verleden heden of liefde werk? Hieronder worden de verschillende gaven besproken.

Helderziend

Het begrip helderziendheid is een erg brede gave. Er zijn paragnosten online die visioenen van de toekomst doorkrijgen, maar ook paragnosten online die beelden zien wanneer ze een voorwerp in hun handen hebben. Een helderziende kan soms ook aura's en geesten zien of in het menselijk lichaam kijken. Zo kunnen onze werknemers dus bijvoorbeeld de toekomst voorspellen

Helderwetend

Paragnosten online die helderwetend zijn krijgen middels hun gave antwoorden binnen op alle vragen die jij ze stelt. De paragnost kan deze antwoorden niet verklaren, maar hij of zij weet dat dit het juiste antwoord is. Deze antwoorden kunnen via beelden doorgekregen worden, maar ook via woorden.

Heldervoelend

Wanneer een paragnost heldervoelend is, kan deze persoon energie voelen. Deze energie kan energie van een persoon zijn, maar ook van een omgeving. Wanneer er ergens iets slechts is gebeurt, kan een van onze heldervoelend paragnosten de energie op die plek voelen.

Helderhorend

Een paragnost die helderhorend is, hoort via zijn of haar gave geluiden die een normaal mens niet kan horen. Een heldervoelende paragnost kan bijvoorbeeld gedachten van andere mensen horen of stemmen in zichzelf horen.

Helderruikend

Helderruikendheid is een van de gaven die misschien gek klinkt, maar een erg bijzondere gave is. Sommige van onze paragnosten online kunnen energieën niet voelen, maar ruiken. De paragnost kan dan bijvoorbeeld ruiken of er een ziekte of kwaal in het lichaam aanwezig is, maar een overleden persoon kan ook een bepaalde geur oproepen, waardoor ze ermee in contact kunnen komen.

Welk van onze paragnosten online kan jou helpen?

MediumVisie werkt met verschillende soorten online paragnosten met allemaal hun eigen gaven. Onze online consulenten beschikken over de volgende gaven:

 • Afstandshealing
 • Allround
 • Astrologie
 • Coaching
 • Contact met gene zijde
 • Dierenfluisteraar
 • Energetische reiniging
 • Fotolezen
 • Heks
 • Kaartleggen
 • Koffiedik kijken
 • Lenormand
 • Magnetiseren
 • Medium
 • Paragnost
 • Pendel
 • Reiki
 • Relatie coach
 • Runen stenen
 • Sjamaan
 • Spiritueel huizen reinigen
 • Tarot
 • Waarzegger
 • Wicca
 • Zigeuner kaarten


Tarot kaarten

Tarot is een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen. Deze set kaarten wordt veel gebruikt voor persoonlijkheidsanalyse, meditatie en toekomstvoorspellingen.

Het originele Tarotspel

Het traditionele Tarotspel bestaat uit 78 kaarten: 22 kaarten met een sterk archetypische afbeelding (Grote Arcana) die de grote thema's uit het leven vertegenwoordigen en 56 kaarten die de gewone personen en alledaagse gebeurtenissen vertegenwoordigen (Kleine Arcana). De Kleine Arcana bestaat uit vier kaartkleuren: Zwaarden, Staven, Kelken (of Bekers) en Munten (of Pentagrammen). Deze komen respectievelijk overeen met Schoppen, Klaveren, Harten en Ruiten.

Elke kleur heeft vier hofkaarten: Koning, Koningin, Ridder en Page. Elke kaartkleur heeft in totaal veertien kaarten: de getallen één tot en met tien plus de vier hofkaarten. De kaartkleuren representeren de vier elementen: Staven staan voor vuur, Kelken voor water, Zwaarden voor lucht en Munten voor aarde.

Lezen van de Tarot kaarten

Als het om het lezen van de kaarten gaat, is er een verschil tussen divinatie (esoterisch) en waarzeggerij. Divinatie was meer gefocust op Tarot als een soort tekstboek en geheugensteun om kennis over te brengen. Het ging dan om kennis die alleen voor ingewijden beschikbaar is en waarbij met de Tarot meditatie en visualisatie werden gebruikt om toegang te krijgen tot een 'astraal niveau', ook wel voor mensen met speciale gaven.

Via waarzeggerij is Tarot een studie waarbij iemands toekomst wordt bekeken aan de hand van een vraag. Dit kan gaan over verschillende dingen, iedere vraag is mogelijk! Wil je iets weten over de combinatie van liefde relatie, verleden heden of liefde werk? Daarvoor kun je bij één van onze online paragnosten terecht.

Tarotleggingen

Een Tarotlezer maakt gebruik van verschillende leggingen. Deze hangen vaak af van het soort vraag dat door jou gesteld wordt. Als je graag antwoorden wil over het komende jaar, wordt er bijvoorbeeld vaak een Jaarhoroscoop gebruikt.

Lenormand kaarten

Waar Tarot kaarten soms nog enige ruimte overlaten voor speculatie, geven de antwoorden van Lenormand kaarten jou inzicht in jouw huidige situatie. Iedere Lenormand kaart staat ergens voor, maar de combinatie van de kaarten is ook van belang voor de antwoorden.

Wanneer je door een paragnost online Lenor kaarten laat lezen, kun je meer te weten komen over hoe je in de liefde staat, maar je kunt ook antwoorden krijgen over hoe je gelukkiger kunt worden of hoe je met emoties om kunt gaan.

Originele kaarten

De naam van de kaarten dankt zich aan Madame Lenormand, een beroemde kaartlezeres in Frankrijk. Ook op deze kaarten komen archetypische symbolen voor.

Elke kaart bevat een eenvoudige, maar kleurrijke afbeelding die correspondeert met de naam van de kaart. De afbeelding van de kaart bepaalt de betekenis, welke weer wordt gelezen in samenhang met de kaarten die er omheen liggen. Daarnaast geeft het versje dat op de kaart staat een verwijzing naar de kaartbetekenis en de invloed van andere kaarten.

De betekenis van Lenormand kaarten komt dus tot stand vanuit associatie met de naam, afbeelding, het versje en de kaarten er omheen.

Online paragnost

Ben je op zoek naar een online paragnost die een Lenormand lezing kan uitvoeren en inzicht kan vergaren in jouw leven? Bij ons kun je terecht voor online paragnosten met verschillende gaven. Daar vallen ook consulenten onder die je liefde relatie, verleden heden of liefde werk relaties kunnen onderzoeken. Iedere vraag kan beantwoord worden door te bellen of door een chat te sturen naar een van onze consulenten. Schroom dus niet om jouw vraag te stellen!

Spiritueel coach

Een spiritueel coach geeft je inzicht in je bewustzijn. Je wordt je bewust van de gedachten die je leven beïnvloeden, je leert over jezelf en de oorzaken van moeilijkheden die je ondervindt.

Verschillende mensen ervaren hun leven op verschillende manieren. Onze gedachten bepalen hoe we tegen het leven aankijken. Soms zitten mensen vast in een bepaald denkpatroon dat negatief kan zijn. Het doorbreken van dat patroon kan leiden tot een groter inzicht en een positieve verandering in het leven.

Wat doet een spiritueel coach?

Een spirituele coach streeft ernaar om je inzicht te laten verkrijgen in wie je bent, wat je voelt en denkt en welke gedachten invloed hebben op jouw bestaan.

Vanuit dit idee kun je je capaciteiten volop uiten, blokkerende denkpatronen vermijden en jezelf persoonlijk ontwikkelen. De spirituele coach begeleidt jou in dit proces tijdens gesprekken. In zo'n gesprek stelt de coach je doelgerichte vragen om je te laten nadenken en zo inzicht te vergaren in je drijfveren, zelfbeeld, emoties en denkpatronen.

Spiritueel huizen reinigen

Er zijn diverse manieren waarop wij je huis op spirituele wijze kunnen reinigen. Dit zorgt ervoor dat de energie in je huis blijft stromen en niet stagneert of zwaar of donker wordt. Zo blijft je woning een plek waar je je graag bevindt en waar je je volledig op kunt laden.

Spiritueel reinigen

Wij kunnen op verschillende manieren een huis op spirituele wijze reinigen. Wij kunnen dit ook online doen, waarbij we je tips geven over wat de spirituele mogelijkheden zijn. Er zijn een aantal paragnosten online of mediums met wel meer dan 20 jaar ervaring die je graag willen helpen!

Een aantal tips om op spirituele wijze te reinigen zijn bijvoorbeeld om de rook van witte salie door je huis te verspreiden, om zout op de deurposten te strooien of een altaar te maken met positieve kristallen.

Medium

Als je graag in gesprek wil komen met een medium, kun je bij ons terecht! Wij hebben diverse mediums bij ons werken die jou kunnen helpen om in gesprek te komen met een dierbare. Een aantal mediums zijn al meer dan 20 jaar ervaren in het werk dat ze doen.

Anders dan TV

Wat een medium doet betreft veel meer dan dat je meestal op de TV kunt zien. Een medium is eigenlijk een soort tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke, ook wel de doden en de levenden genoemd. Een medium wordt soms aangeduid met de term paragnost, waarzegger of helderziende.

Een medium krijgt boodschappen door van andere wezens. Dit kan gebeuren wanneer de medium bij bewustzijn is, maar ook wanneer de medium in trance is. De boodschappen worden bij de medium ontvangen tijdens een zogenoemde reading.

Ga af op je intuïtie

Wat een goede medium is voor jou hangt af van bij welke medium jij je op je gemak voelt en waar jij vertrouwen in hebt. Het is eenvoudig om via ons in gesprek te komen met een medium. Het is belangrijk dat je in gesprek gaat met een medium waarbij je je direct op je gemak voelt.

Ga dus vooral af op je intuïtie. Bedenk wel dat een medium niet iedereen kan helpen. Of de medium jou kan helpen hangt bijvoorbeeld van de ernst van de situatie af. Daarnaast kan een medium niet iedereen helpen, omdat sommige problemen niet middels een medium kunnen worden opgelost, of het de medium niet lukt om in contact te komen met de dierbare.

Hoe kan ik een paragnost online boeken?

Wil je met een paragnost online in contact komen? Dat kan eenvoudig door via onze website online credits te kopen. Je kunt kiezen uit pakketten van 10 credits, 15 credits, 45 credits en 60 credits. Voor online e-mail of foto consult kun je een pakket van 25 credits kopen. Eén credit kost één euro en daarmee kun je één minuut bellen of chatten. Je kunt de credits online betalen.

Een account maken

Als je in contact wil komen met een van onze paragnosten, kun je een account aanmaken. Dit kan binnen een minuut en dit is gratis! Vervolgens kies je een pakket van credits dat bij je past. Je kunt de credits direct gebruiken om een chat te versturen of te bellen met een online paragnost.

Op onze website vind je een overzicht van de beschikbare consulenten, met allemaal al flinke ervaring met hun gave. Alle consulenten zijn beschikbaar voor een e-mail, maar als je een chat wil versturen kun je zien wie er online is op dat moment. Er is altijd iemand online, ook midden in de nacht!

 

Chatten

Als je graag een chat wil versturen naar een van de online paragnosten, kun je dat doen via een tablet, laptop of smartphone. Je kiest een paragnost, consulent of medium waar je mee wil praten en vervolgens verstuur je een chat met jouw vraag.

De chat wordt daarna direct in start gezet. Tijdens de chat heb je ook de mogelijkheid om foto's te sturen en zo een fotoreading te ontvangen.

E-mailen

Een andere manier om online met paragnosten in contact te komen is via e-mail. Via e-mail kun je ongestoord, middels credits, al jouw vragen stellen, doordat je een mail kunt sturen wanneer het jou uitkomt. Je kunt het antwoord dan ook weer bekijken wanneer jij dat wil en daar de tijd voor nemen.

Wanneer je een e-mail stuurt krijg je doorgaans binnen 24 uur antwoorden op jouw vragen. Mocht het zijn dat dit niet gebeurt, krijg je natuurlijk jouw credits direct teruggestuurd.

Hoe werkt e-mailen?

Wanneer je met een van onze ervaren consulenten in gesprek wil komen via e-mail, moet je ten eerste je naam en geboortedatum geven aan degene waarmee je het gesprek voert. Als je vragen wil stellen over een ander persoon, moet je hun naam en geboortedatum doorgeven.

Per e-mail consult mag je drie vragen stellen. Een e-mail consult met een ervaren medewerker is bij ons altijd dezelfde prijs, namelijk dertig credits.

Online paragnosten

Heb je nog vragen over de toekomst of relaties? Wil je meer inzichten of informatie over jouw liefde relatie? Je kunt ons altijd bellen voor het geven van advies, ga het gesprek aan! Bellen in Nederland kost 1.00 per min. en in België 1.50 per min.

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten