HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Spirituele Dieren

Denkt u wel eens na over het leven van een dier? En dan heb ik het vooral over honden en katten, de meest populaire huisdieren in ons kleine kikkerlandje.

Denkt u wel eens na over het leven van een dier? En dan heb ik het vooral over honden en katten, de meest populaire huisdieren in ons kleine kikkerlandje. Ik ben een enorme dierenliefhebber en ben zelf gezegend met twee heerlijk individuele katten. Ze helpen mij enorm om de rust in mezelf te vinden en ze vergroten mijn spiritualiteit. Op deze website kunt u bellen met een paragnost. Hier zijn de beste online mediums.

Dieren zijn meer dan alleen een ander organisme met wie we de wereld moeten delen. Ze zijn, net als wij, op deze wereld met een reden en een doel. Alleen omdat wij ze niet kunnen verstaan betekend dat niet dat ze niks te vertellen hebben, dat ze ons niks kunnen leren en niet met ons kunnen communiceren. Ik geloof dat wij als mens soms eens wat beter moesten luisteren naar onze dierenvrienden. In deze blog zal ik proberen uit te leggen wat we van onze huisdieren kunnen leren en hoe u in uw dagelijks leven gebruik kunt maken van de wijze lessen van onze trouwe viervoeters. Kom nu op onze mediumchat, erkende paragnosten.

De belangrijkste les die we kunnen leren van dieren gaat over leven in het moment. Wat bedoel ik hiermee? Kijk eens naar uw hond, of die van een familie-lid of vriend, het meest gelukkige moment van die hond is het NU. Niet 3 uur geleden, niet over 5 minuten, maar nu. Hij is blij als er met hem gespeeld word, als hij geaait word en als hij wat lekkers krijgt. Hij is blij als zijn baasje terug komt van een minuutje op de wc. Van deze hond kunnen we veel leren. Geniet u ook van het nu? Waneer stond u voor het laatst even stil om van uw omgeving te genieten? Om naar uw partner of kind te kijken en de liefde voor hen te voelen? Als wij ons constant druk maken over de toekomst, of stilstaan bij het verleden, vergeten we te genieten van het heden. Denk hier eens over na, en leer van deze hond. Hier vindt u de antwoorden op de vragen, over liefde, werk en toekomst. Top consulenten!

De volgende les kunnen we leren van de katten in ons leven. Een kat weet wat hij wilt en pakt het moment, al zijn die soms maar heel kort. Wilt hij eten, dan miauwt hij tot hij dat krijgt. Als hij aandacht wilt loopt hij voor je voeten tot je struikelt en hem oppakt. Of, zoals mijn eigenwijze kat, gaat boven op je gezicht zitten als je in bed ligt todat je hem kriebelt. Katten zijn gelukkig met de liefde die ze krijgen en die ze aan ons kunnen geven. Dat is alles wat ze willen, een lekker plekje om in de zon te liggen en liefde om te geven en te krijgen. Erkende mediums en paragnosten. Bellen met credits, of via de chat.

Wanneer stond u voor het laatst stil bij de liefde die u kunt geven, en de liefde die u krijgt van de mensen en dieren om u heen? Wanneer genoot u voor het laatst van het moment? Echt genieten, zonder ergernis of zorgen over later. Kunt u zich dat niet herinneren? Misschien is het tijd dat u leert van onze viervoetige vrienden en leert te leven in het nu. Het leven is kort, en voor u het weet is het over. Wilt u worden herinnerd als iemand die zich altijd maar zorgen maakte? Of liever als iemand die de tijd nam om te genieten. Neem een stapje terug en geniet van het nu, voel de liefde van het moment. Elke dag is er ook een gratis kaartlegging.

Vind u het toch moeilijk om uw zorgen los te laten? Onze top consulenten en paragnosten zijn er om u te helpen. Vraag hen gerust naar tips om weer te kunnen genieten, om uw zorgen los te kunnen laten, of om antwoord te vinden op een brandende vraag die u in de weg zit. Maar onthoud de lessen van onze viervoetige vrienden, leef in het nu en geniet. 

Datum: 13-04-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten